Hoe u uw locatiegeschiedenis op de iPhone kunt bekijken, verwijderen en uitschakelen

Xiaobai-software  2022-04-05 11: 31  lees 528 weergaven

Om verschillende redenen moet u zich op een gegeven moment herinneren waar u recent en eerder bent geweest, zodat u de locatiegeschiedenis van uw iPhone kunt gebruiken om uw aanwezigheid op die locatie te bepalen.

Hier zijn twee manieren om uw locatiegeschiedenis op uw iPhone te vinden met behulp van de vitale locaties van Apple en Google Maps.We zullen u ook door de stappen leiden om uw opgeslagen locatiegeschiedenis te verwijderen en uit te schakelen.

Hoe u uw locatiegeschiedenis op de iPhone kunt controleren

Wanneer u uw iPhone instelt, kunt u ervoor kiezen om locatieservices in te schakelen.Omdat de meeste apps, zoals apps voor eten bezorgen, taxi's, weer en betalen, je locatie nodig hebben om te werken.Wanneer u locatieservices inschakelt, wordt Significante locaties ook ingeschakeld.

Volgens Apple houdt Significant Locations "de plaatsen bij die je onlangs hebt bezocht, en wanneer en hoe vaak je ze bezoekt."Deze end-to-end versleutelde locatiegegevens worden gebruikt om u gepersonaliseerde services te bieden, zoals voorspellende verkeersroutes.

Als u de locatiegeschiedenis van uw iPhone wilt controleren, gaat u als volgt te werk:

1. Open Instellingen en tik op Privacy.

2. Tik op Locatieservices.

3. Scroll naar het einde en klik op Systeemservices.

4. Klik op belangrijke plaatsen en u ziet de plaatsen die u onlangs hebt bezocht, inclusief de datum, geschatte locatie op de kaart en enkele andere details.

 

Als u 'Belangrijke locaties' niet heeft ingeschakeld, kunt u dit nu inschakelen en over een paar dagen terugkomen.

Hoe u uw locatiegeschiedenis kunt vinden met Google Maps op de iPhone

U kunt de locatiegeschiedenis alleen in Google Maps bekijken als:

1. De Google Maps-app is geïnstalleerd op uw iPhone.

2. Geef Google Maps altijd toegang tot uw locatie (iPhone-instellingen > Privacy > Locatieservices > Google Maps > Altijd).

3. Log in op Google Maps met uw Google-account.

4. Locatiegeschiedenis is ingeschakeld (Google Maps > Profielfotopictogram > Uw gegevens in kaarten > Locatiegeschiedenis > Aan).

Ga als volgt te werk om uw locatiegeschiedenis te vinden in Google Maps op de iPhone:

1. Open Google Maps en klik op je profielfoto.

2. Tik op uw gegevens op de kaart.

3. Tik op Activiteit bekijken en verwijderen onder Locatiegeschiedenis.

 

4. Hier ziet u de locatiegeschiedenis van vandaag met uw reisroute en tussenstops.Tik op "Vandaag" om een ​​andere datum te kiezen, of gebruik de pijlen (< en >) om naar een aangrenzende datum te gaan en de locatiegeschiedenis te bekijken.

 

U kunt uw locatiegeschiedenis ook bekijken en beheren in de tijdlijn van Google Maps.Hier leest u hoe u er toegang toe krijgt.

iPhone: Google Maps-app > Persoonlijke foto's > Uw tijdlijn.

Computer: google.com/maps/timeline, log in met uw Google-account.

Locatiegeschiedenis op iPhone verwijderen en stoppen?

U kunt Apple en Google eenvoudig stoppen met het opslaan van de locatiegeschiedenis van de plaatsen die u bezoekt.

Schakel belangrijke locaties uit

Belangrijke locaties zijn versleuteld en Apple kan ze niet lezen.Als u zich echter ongemakkelijk voelt, kunt u de schakelaar voor "Belangrijke locaties" uitschakelen om te voorkomen dat Apple deze gegevens opslaat.

Ga als volgt te werk om de locatiegeschiedenis te wissen en belangrijke locaties op de iPhone uit te schakelen:

1. Open Instellingen en tik op Privacy.

2. Tik op Locatieservices > Systeemservices.

3. Klik op "Belangrijke locaties".

4. Tik vanaf hier eerst op Geschiedenis wissen, waarmee uw opgenomen locaties worden verwijderd van al uw Apple-apparaten die deze Apple ID gebruiken.

5. Schakel vervolgens naar Uit Belangrijke locaties > Uit.

Locatiegeschiedenis of tijdlijn van Google Maps uitschakelen

Uw locatiegeschiedenis van Google Maps wordt standaard na 18 maanden automatisch verwijderd.Maar u kunt het wijzigen in 3 maanden, 36 maanden of er zelfs voor kiezen om niet automatisch te verwijderen.Methoden zoals hieronder:

1. Klik op je profielfoto in Google Maps en selecteer je gegevens op de kaart.

2. Klik op "Aan" onder Locatiegeschiedenis.

3. Tik onder Automatisch verwijderen (Aan) op Activiteiten die ouder zijn dan 18 maanden verwijderen.

4. Selecteer een andere optie om overtollige activiteit automatisch te verwijderen.

 

Ga als volgt te werk om de volledige of gedateerde locatiegeschiedenis van Google Maps te verwijderen.

1. Open Google Maps en klik op je profielfoto.

2. Tik op uw gegevens op de kaart.

3. Klik op Aan onder Locatiegeschiedenis.

4. Tik vanaf hier op Geschiedenis beheren.

5. Om alle gegevens te verwijderen, tikt u op het pictogram Instellingen en selecteert u Alle locatiegeschiedenis verwijderen.

6. Om de locatiegeschiedenis voor een individuele datum te verwijderen, tikt u rechtsboven op "Vandaag".Gebruik nu de pijlen (< en >) of de vervolgkeuzelijsten bovenaan om naar een datum of tijdsperiode te gaan.Klik ten slotte op het verwijderpictogram > datum verwijderen.

 

Ten slotte leest u hoe u de locatiegeschiedenis in Google Maps kunt uitschakelen.

1. Tik in de Google Maps-app op je profielfoto.

2. Tik op om uw gegevens op de kaart te selecteren.

3. Tik op Sluiten > Pauze om te voorkomen dat Google Maps uw locatiegeschiedenis opslaat.

 

 

Adres van dit artikel:https://www.kkgcn.com/2937.html
Copyright melding:Het artikel vertegenwoordigt alleen het standpunt van de auteur, het copyright behoort toe aan de oorspronkelijke auteur, welkom om dit artikel te delen, bewaar de bron voor herdruk!

发表 评论


uitdrukking